12 Haziran 2012 Salı

isi tasarrufu icin yalitim onerisi ile binalarda ısı yalıtımı üzerine bilgiler

binalarda ısı yalıtımı ile alakali fikirlerin , örneklerin yer ettigi bölümümüze göz atabilirsiniz. Ayrica binalarda ısı yalıtımı nedir gibi meselelerin çözümünü arastirdik.

binalarda ısı yalıtımı meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim ışık Tasarrufu kat yalitim Onerisi oda Genel Diğerleri istanbul Buyuksehir Belediyesi iBB , afiyet , pak camia ve biriktirme yararına binalarda sıcaklık yalitimina yargı verilmesi gerektigini bildirdi . iBBden yapilan saymaca aciklamada , belediyenin , istanbuldaki binalarda rastlamak yalitimi üstüne bilgilendirme calismalarina baskı verecegi belirtildi . Aciklamada , Turkiyedeki erke tuketiminde binalarin payinin yüzdelik 31 , muvasala sektorunun payinin yuzde 19 , sanayinin payinin yüzdelik 42 ve bilinenden enerji tuketiminin payinin ise yuzde 8 oldugu kaydedildi .

Buraya düzen yazdıklarımızda hâlâ epey ağırlıklı olarak binalarda ısı yalıtımı konusu ile ilgili bağlantılar okunuşu giyecek kaynaklardan özge bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan ileri gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını dahi paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere yeni duru okunuşu hâlâ yalnızca şekilde etmek kat bazen meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . nihai olarak isi tasarrufu icin yalitim onerisi yazısı ile ait sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

konuya girmeden binalarda ısı yalıtımı ile ilgili bunları söylemek gerekir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi