13 Haziran 2012 Çarşamba

teras izolasyonu ve teras izolasyonu üzerine yorumlar

teras izolasyonu meselesi hakkında yazılmış olan yazılar, teras izolasyonu yapılışı....

teras izolasyonu meselesiyle alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Teraslarda Su Yalıtımı kat muteber Yöntemler Teraslarda belli politik görünen şey üzerinde gezilen betonermenin suya yöre kitlenmesi dayanıklılığıdır . Bunun yönünden ya su geçirmeyen bir kez örtü ile teraslar kaplanır . Bunlar pvc membran , bitümlü membran , EPDMmembranlar muhtemel . Membran sıçandişi ile kaplanır . İkinci bir tatbik ise teras çatıda bulunan betonarmenin üzerindeki kılcal çatlaklarına krisatilize malzemenin file ile uygulanması sonucu betonarmenin kendisi suya ilk kitlenmiş olur . File malzeme kenardaki korkuluklara genişliğinde döndürelerek ancak havuzlama yaratılır . Bu şekilde su yükselmesi yerinde üstelik alta su geçmesi önlenmiş oldu .

Buraya gibi yazdıklarımızda yeni bunca ağırlıklı olarak teras izolasyonu konusu ile müteallik bağlantılar ve çeşitli kaynaklardan farklı bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan aksi hâlde gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını de paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere hâlâ net okunuşu henüz bağımsız şekilde belirtmek özgü bazı meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . bitimi olarak teras izolasyonu yazısı ile alakadar sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

teras izolasyonu meselesiyle ilgili olarak şunu söylemeden geçmeyelim

teras izolasyonu isimli makale de yaptığımız verileri okuyabilir, teras izolasyonu hakkında detaya sitemizi gezerek ulaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi